DISTRIBUIȚI

Fotbaliștii de la Poli Timișoara au luni primul meci din retur, cu Concordia Chiajna, iar Ionuț Popa e de părere că victoria e obligatorie dacă timișorenii vor să joace în play-off. Ilfovenii par o ”nucă” mult mai mare decât în turul de campionat, deoarece după ce i-a preluat antrenorul Ion Moldovan, au avut rezultate. Poli în schimb are iar probleme de lot.

Țigănașu și Șeroni sunt suspendați, iar Cânu și Hăruț sunt accidentați. În aceste condiții, Ciucur va juca fundaș stânga, iar Melinte și Bocșan vor fi fundași centrali. ”Noi îl considerăm cel mai important din retur. Dacă vom câștiga, ne gândim la play-off, iar dacă nu vom câștiga, ne luăm gândul de la play-off. Am încercat să creăm o stare de încredere mai ales că rezultate au fost nefavorabile, potențialul e altul. Din păcate, și la acest joc vom fi nevoiți să facem improvizații. Am jucat cu un fundaș în atac, acum voi fi nevoit să joc cu un atacant în apărare. Avem un program greu, după la Steaua, apoi vin Astra, Botoșani aici”, a declarat Ionuț Popa.

Atacantul alb-violeților va fi Miguel, deoarece lui Camaldine Abraw nu i-a venit ”cartea verde”. ”Chiajna are jucători noi, dintre care trei aduși pentru atac: Bumba, Bawab și Batin. Au obținut rezultate bune, e o echipă periculoasă care s-a schimbat radical după aducerea șase jucători în ultima zi de transfer. Miguel va fi atacantul central, va începe jocul titular. Am avut o discuție cu el, sper să dovedească că este un atacant de Liga I. Dacă nu poate și nu reușește, s-ar dovedi că am făcut o greșeală. Și Shevchenko s-a dus de la Milan la Chelsea și nu a jucat nimic. Abraw e un jucător care mi-a fost recomandat, după părerea este 30-40% pregătit, dar am fost forțați de împrejurări să aducem un atacant”, a explicat tehnicianul lui Poli.

Cristi Bocșan e încrezător că Poli poate stopa seria bună a Chiajnei. ”Este un meci foarte important, mai ales că noi în ultima vreme nu am avut rezultate bune. Sperăm să ne menținem în primele șase cât mai mult, să fim acolo până la final de sezon. Echipa are ceva probleme, sper ca jucătorii care vor intra în teren să nu facă simțit acest lucru. În ultima perioadă Chiajna are rezultate foarte bune. De la venirea noului antrenor probabil acest lucru s-a schimbat, din starea în care erau. Sperăm să le încheiem seria de victorii”, a punctat Bocșan.

Partida începe luni de la ora 18 și va fi difuzată de Digisport, Telekomsport și Look TV.

(foto: Leczki Jozsef)

LĂSAȚI UN MESAJ