DISTRIBUIȚI

CS SCM Timișoara a cedat acasă cu CSM Satu Mare, la scorul de 69-75. Elevele lui Mihai Coldea au avut și momente în care au jucat bine, dar nu a fost suficient în fața unei echipe precum cea din Satu Mare, care emite pretenții sezonul acesta.

Gazdele au început cu Conwright, Ivășchescu, Lloyd, Ardelean și Burdgess. Primul sfert le-a revenit oaspetelor, iar după primele zece minute, tabela arăta 17-23. În următorul sfert, timișorencele s-au apropiat, iar la pauză s-a intrat cu 30-34. Timișorencele au continuat cursa de urmărire, dar fără să poată egala. Sfertul trei s-a încheiat cu scorul de 43-52 și nici în ultimele zece minute tabela nu s-a mai răsturnat, deși multe minute nu a fost o diferență mai mare de trei atacuri.

Maegan Conwright a fost cea mai bună marcatoare a gazdelor, cu 21 de puncte, urmată de Burdgess – 9 puncte, Lloyd – 8 puncte, Filip – 6 puncte, Kiiriienko – 5 puncte, Stoiedin – 4 puncte, Ivășchescu și Pop – fiecare cu 2 puncte. Green a marcat cele mai multe puncte pentru Satu Mare, 23.

Săptămână viitoare, Timișoara are meci acasă cu FCC ICIM Arad.

 

(foto: facebook.com/SCM-Timisoara-Baschet-Feminin)

LĂSAȚI UN MESAJ