DISTRIBUIȚI

Astăzi, 17 octombrie, în cadrul dării de seamă săptămânale, primarul Nicolae Robu a venit cu vestea bună că în maxim 4 săptămâni, dacă nu chiar în două,  se deschide circulația pe Pasajul Jiului. Pentru că pasajul va dispune de un sistem de degivrare pentru perioada de iarnă, peste betonul pasajul nu poate fi așternut asfalt.

Din acest motiv, a explicat primarul, betonul va fi vopsit în negru, astfel încât marcajele rutiere să fie cât mai vizibile.

La pasajul Popa Șapcă se lucrează la borduri, la rețeaua de termoficare, se montează stâlpii pentru iluminat public și cei pentru troleibuz.  Realizarea zidurilor stânga, dreapta se realizează pe  piloni fixați la 10 m adâncime, pe ei se pune rețeaua de armătura, apoi se face cofrarea și betonarea.  Lucrarea trebuie să fie finalizată până la venirea ierinii. Nu  a fost lansată o dată precisă pentru predarea lucrării finalizate, totul depinzând de vreme, neexistând alte impedimente.

Pe Calea Martirilor se lucrează la pregătirea terasamanetului pe unul dintre tronsoane,  și în curând se va intra în linie dreaptă cu asfaltarea primului strat. Și această lucrarea trebuie să fie  gata până la venirea iernii.

LĂSAȚI UN MESAJ