DISTRIBUIȚI

Mama Mia, echipă mutată toamna aceasta la Jimbolia, a atins un nou record negativ. Formația preluată de Marcel Băban a primit primele sancțiuni cu depunctare pentru datorii la foștii antrenori Cosmin Stan și Mihai Hromei.

După ce a preluat echipa de la fosta conducere, cu patronul american apărut și dispărut peste noapte, Marcel Băban a tot achitat din salariile datorate foștilor antrenori, însă nu în totalitate. Acum, Comisia de Disciplină i-a depunctat.  ”De un an de zile le tot plătesc în tranșe. Mai aveam să le dau o sumă mică. Am avut alt termen la comisie, marți am primit un mesaj că se judecă miercuri. Vom face Recurs. Educația nu-mi permite să vorbesc mai multe despre această situație, le vom plăti toți banii”, ne-a declarant Băban.

Echipa era la 0 puncte după opt runde. De trei etape, antrenorul este Ciprian Urican, dar echipă nu și-a revenit încă. Băban e însă optimist că tinerii se vor maturiza. ”Sunt tineri, au nevoie de o victorie de moral. Avem mulți jucători de 14-15 ani. Am pierdut meciurile pentru că noi ratam foarte mult și apoi ne dădeau adversarii gol. Vom mai aduce și alți jucători și ne vom redresa”, consideră Băban, care are o școală de fotbal la Jimbolia.

De altfel, în iarnă, Băban speră să vândă jucători. ”Am oferte și pentru Alex Catrici și pentru alții. Și din străinătate, dar și de la cluburi din România, de prima ligă. Din Timiș nu, pentru că noi aici aducem jucători din alte părți și valorile noastre joacă în alte orașe”, a mai spus Băban.

(foto: facebook.com/tvjimbolia)

LĂSAȚI UN MESAJ