DISTRIBUIȚI

Poli cea din prima ligă are de jucat cu formația din eșalonul secund în șaisprezecimile Cupei României într-un moment deloc prielnic, după meciul pierdut cu 7-0 cu Steaua. Ionuț Popa a venit la conferința de presă cu o față ca de înmormântare, și a vorbit din nou de absențele din lot. Având în vedere avertismentul primit de la primar, e posibil ca acest meci să îl coste și postul pe tehnicianul stabilit în Arad.

Soljic va fi suspendat pentru acest meci, dar revine Țigănașu. Vor lipsi sigur jucători precum Străuț, Drăghici sau Crețu, dar e foarte posibil să apară Cânu, plecat să facă infiltrații, sau chiar Marius Croitoru. „Sunt așa de supărat încât îmi este rușine să și ies din casă. Este cel mai rușinos rezultat din cariera mea de antrenor și am făcut un referat conducerii. Am atâtea probleme la echipa mea… Dacă în meciul cu Steaua am jucat cu patru juniori, de ce nu pot juca acum toți cinci? Pentru mine contează orice meci. Este un meci oficial și trebuie tratat cu multă seriozitate și concentrare. Poate fi importantă orice rivalitate. E important să se trezească din letargie, să fie cei care altădată au câștigat și să nu mai aibă această lipsă de atitudine”, a declarat Ionuț Popa.
Tânărul Denis Haruț are șanse să fie titular ca fundaș dreapta, și e foarte posibil să îl țină chiar pe fostul coleg, Deian Sorescu. „M-am simțit foarte bine contra Stelei, am avut o experiență frumoasă. Sper că se va repeta cât mai curând să am multe meciuri așa. Am avut o lună și jumătate în care nu am făcut antrenament cu echipa. Nu am mai putut să duc fizic repriza a doua. Cred că mâine voi putea duce tot meciul, sper să joc tot meciul dacă voi fi introdus. Îl cunosc pe Sorescu, îi știu atuurile, îi știu și punctele slabe, cred că voi reuși să-l țin bine. Este păcat (n.r. – întrebat de o posibilă demitere a antrenorului). Este antrenorul cu care am reușit să ne salvăm. Merită să fie la echipă. Am avut o serie de meciuri foarte proaste, dar trebuie să strângem rândurile de acum încolo. Este un meci al orgoliilor, în care se bate echipa suporterilor cu echipa primăriei. Noi trebuie să ne facem treaba și să câștigăm acest meci”, a declarat jucătorul.
Partida începe miercuri la ora 18 pe ”Dan Păltinișanu”.

(foto: facebook.com/ACSPoliTimisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ