DISTRIBUIȚI

Pentru că sănătatea este importantă pentru toți și pentru că pune accentul pe promovarea unui stil de viață sănătos, în care mișcarea să ocupe un loc important, Clubul World Class Timişoara a decis să facă un nou pas în această direcţie şi să deschisă larg porțile, atât pentru toți cei care cred în sport și mișcare, cât și pentru cei care sunt pe punctul de a face o schimbare în viața lor și doresc să includă sportul în programul săptămânal.

Astfel, World Class Timişoara va organiza, în 27 și 28 octombrie, evenimentul Open House la World Class Timișoara. Cei mai populari instructori de la World Class București, alături de cei mai experimentați instructori și antrenori personali de la World Class Timișoara îi vor aștepta pe toți cei interesanți cu un program antrenant și distractiv și cu sfaturi de nutriție, foarte utile pentru un stil de viață sănătos.

În ambele zile, intrarea este liberă, însă cei ce doresc să participe la noile clase trebuie să se înregistreze la recepție, la numărul de telefon 0356.100671.

Detalii suplimentare despre acest eveniment şi despre programele generale World Class pot fi obţinute de la Mădălina Socol, Club Manager, tel. 0731.630526 sau de pe pagina de internet http://www.worldclass.ro/pe-27-si-28-octombrie-te-asteptam-la-open-house-world-class-timisoara/

LĂSAȚI UN MESAJ