DISTRIBUIȚI

În perioada 3-4 noiembrie, la Consiliul Județean Timiș sunt programate conferințele din cadrul programului Upgrade My City, în cadrul cărora 12 experţi din ţară şi din străinătate vor oferi exemple şi resurse pentru ca societatea civilă să devină mai activă şi să genereze soluţii pentru diferite probleme din comunitate. Conferinţele sunt organizate în patru paneluri pe temele: Identitate, Guvernare, Economie şi Oameni.

“Organizăm această conferinţă pentru a ne conecta, pentru a învăța unii de la alți, pentru a ne implica, dar mai ales pentru a ne inspira! Vorbitori de scară mondială, sau importanți în plan local și național, au misiunea de a pune în context potențialul implicării fiecăruia dintre noi și de a ne ajuta să obținem o imagine mai bună asupra viitorului orașelor în care trăim. Mai departe, va fi misiunea noastră să ne asumăm să acţionăm pentru a concretiza această imagine a Timişoarei pe care noi o dorim în anii care urmează”, a spus Dan Bugariu, preşedintele Asociaţiei Smart City şi co-organizator.

Conferinţele Upgrade My City urmăresc trei obiective esenţiale pentru ca publicul prezent să obţină rezultatele dorite: să ofere inspiraţie şi motivaţie, să ofere resurse şi conexiunile necesare pentru realizarea proiectelor, să justifice nevoia de implicare şi alocare de timp din partea timişorenilor.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ