DISTRIBUIȚI

În zilele de 10 și 11 noiembrie,  la Casa Politehnicii 2 Timișoara, Monica Reu, primul trainer român certificat de Center for Nonviolent Communication, susține două evenimente:

Vineri, 10 noiembrie, Seminarul “ Emoții Mari la Vârste mici“, între orele 17:00 – 19:30.

În acest seminar, Monica va împărtăși cu ajutorul instumentelor comunicării empatice ce putem face în momente de intensitate emoțională ale copiilor pentru a fi o influență benefică în viața lor și pentru a-i ajuta în mod real să gestioneze constructiv ceea ce simt.

Sâmbătă 11 noiembrie,  Conferința “Conectare prin Comunicare“, între orele 9:00 – 12:00.

În această conferință se vor explora moduri în care ne putem conecta în mod autentic cu copiii, le putem înțelege nevoile reale și putem clădi împreună cu ei o relație bazată pe iubire necondiționată, înțelegere reciprocă, cooperare și empatie.

Numărul de locuri este limitat de capacitatea sălii. Principiul de înscriere este „primul venit, primul servit”, până la momentul în care toate locurile sunt ocupate.  Pentru lămuriri/informaţii suplimentare ne găseşti la telefon 0744.134.264 sau la adresa de e-mail: contact@lauracaia.ro

Monica Reu este fondatorul și presedintele Asociației pentru Comunicare Non-Violentă. Este formator CNFPA și organizează și conduce workshop-uri de CNV din anul 2004, împărtășind metoda în cursuri deschise, grupuri de practică, tabere de familie, școli și instituții. Pasiunea ei este sprijinirea dascălilor, a părinților și a cuplurilor în implementarea acestui model de comunicare în viața de zi cu zi.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ