DISTRIBUIȚI

După ce UTA a venit la Timișoara să joace cu cele două Poli, de data aceasta gruparea în alb și roșu vine să joace cu Ripensia, pe ”Dan Păltinișanu”. Tichetele pentru partida promovată ca ”Meciul campioanelor” se vând marți și în cursul zilei de miercuri.

Cei de la Ripensia ar fi dorit să dispute și această partidă în Ciarda Roșie, dar Jandarmeria nu a fost de acord, întrucât arena de la marginea Timișoarei nu îndeplinește condițiile de securitate pentru o partidă cu grad de risc. Ripensia și-a asumat plata costurilor de închiriere a ”Marelui Oval” și a plătit și pentru instalația de publicitate cu afișaj electronic din proprietatea clubului ACS Poli. Potrivit informațiilor noastre, nu tot stadionul va fi deschis, ci Tribuna 1 pentru publicul larg și Peluza Nord pentru fanii care vin în mod organizat de la Arad.

Arădenii vor cumpăra biletele prin Suporter Club UTA, care organizează și deplasare. Se va pleca din Arad miercuri la ora 16,30, din fața stadionului în construcție. Pentru timișoreni, biletele se vând de marți, la sediul clubului de la hotel Casa de la Rosa, Calea Urseni numărul 16 B. Miercuri, biletele se vor putea cumpăra de la stadion, începând cu ora 17. Partida este promovată de clubul roș-galben sub titulatura ”Meciul campioanelor” cu referire al cele șase trofee ale arădenilor și cele patru ale clubul timișorean. Pe afiș apar Ștefan Dobay, gloria Ripensiei, și Iosif Petchovschi, fost jucător al Chinezeului și al Utei.

Meciul începe miercuri la ora 19 și e transmis de Digisport.

(foto: facebook.com/RipensiaTimisoara)

 

LĂSAȚI UN MESAJ