DISTRIBUIȚI

Înainte de partida cu Foresta Suceava, cei de la ASU au decis să renunțe la un jucător din lot. Clubul timișorean a încheiat colaborarea cu Borislav Topic, jucător oricum adus din motive nu foarte clare. De asemenea, alb-violeții au anunțat că meciul cu Luceafărul Oradea se va disputa duminică.

Topic a fost adus vara aceasta după ce  în ultimele sezoane a jucat numai în Bosnia natală. Ajuns la 33 de ani, jucătorul nu era recomandat de evoluțiile anterioare, dar a fost acontat din lipsă de fundași centrali. Drept urmare, nici la ASU Poli nu a rupt gura târgului. Acum că s-a accidentat și nu va mai putea juca deloc în 2017,s-a întrerupt colaborarea de comun acord. În centrul apărării mai pot juca Ioan Mera, Dănuț Bilia, Andrei Coardă sau Raul Krausz, reprofilat cu succes pe un post pe care a mai jucat la juniori.

Clubul a anunțat că meciul cu Luceafărul Oradea se va disputa duminică de la ora 14 pe Știința. Timișorenii au profitat de o prevedere votată de Comitetul Executiv al FRF pentru echipele care în etapa aceasta intermediară fac peste 250 de km. Deoarece ASU Poli are meci la Suceava, se încadrează perfect.

(foto: druckeria.ro)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ