DISTRIBUIȚI

În data de 10 noiembrie are loc la Casa Artelor – Direcția Județeană pentru Cultură Timiș, Sala Studio din strada Episcop Augustin Pacha nr. 8, proiecția filmului ” Ouăle lui Tarzan”, eveniment organizat de Marele Ecran.

Filmul a rulat deja în premieră la Timișoara în  cadrul Festivalului Ceau Cinema. Biletele vor fi disponibile in seara proiectiei la pretul de 10 lei. Sunt disponibile 45 de locuri.

Despre film

Acțiunea din „Ouăle lui Tarzan” are loc în Suhum, capitala Abhaziei, o mică republică nerecunoscută oficial, aflată pe malul oriental al Mării Negre. Pe o colină deasupra orașului se întinde parcul unui institut medical de cercetare pe maimuțe, înființat de sovietici în anii ‘20. Legenda spune că a fost iniţiat pentru crearea unui hibrid între om și maimuță.

Creatura nu a fost zămislită niciodată, la fel cum nici Omul Nou al comunismului nu s-a născut. Astăzi, oamenii și maimuțele sunt captivi într-un teritoriu răvășit de război și decenii de cruzime, fiind și unii, și alții victimele unor serii de experimente nereușite.

 

LĂSAȚI UN MESAJ