DISTRIBUIȚI

Echipele timișene din prima ligă vor da piept cu adversari din județ și din Arad în primele jocuri de Cupa României din acest sezon. Primele meciuri se dispută anul acesta la sfârșitul lunii noiembrie.

Fetele de la CFR vor avea meci la concitadina Juventus Timișoara, formație de liga a treia, apărută anul acesta. Meciul se anunță unul destul de accesibil pentru ”leoparde”, dată fiind diferența clară de valoare și de experiență. Nou-promovata în prima ligă Fortuna Becicherecu Mic va avea meci pe sinteticul Șega din Arad,cu Piroș Security, formație din eșalonul secund. Un duel ceva mai echilibrat, interesant prin rivalitatea Timiș-Arad. Ambele formații din Liga I vor juca miercuri, 26 noiembrie, de la ora 11.

În Liga I, Fortuna rămâne pe ultimul loc după șapte etape, cu 1 punct. Sâmbătă, Becicherecu Mic a pierdut cu 10-0 pe terenul campioanei Olimpia Cluj. CFR Timișoara nu a avut meci deoarece ar fi urmat să joace cu echipe din Odorhei, care a avut jucătoare convocate la naționala de futsal U17. Meciul se va juca la data de 15 noiembrie, la ora 11. În week-end, CFR are meci la Târgu Mureș, iar Fortuna primește vizita celor de la Fair-Play București.

(foto: facebook.com/CFR-1933-Timisoara-fotbal-feminin)

LĂSAȚI UN MESAJ