”Urșii” de la Timba Timișoara se împuținează pe zi ce trece, după despărțirea de jucătorul Bogdan Popescu, dar și de antrenorul Bogdan Murărescu. Echipa a mai pierdut un jucător străin, dar este vorba de Mladen Pavlovic, care a jucat cu Dinamo, spre deosebire de colegii Naylor și Bamba.

De altfel, jucătorul a și plecat din Timișoara deja. Zilele viitoare se va clarifica situația lui Cameron Naylor, jucător care are probleme medicale și care cu certitudine, nu va face deplasare la Sibiu. De altfel, jucătorul nici nu a fost prezent în sală la meciul cu Dinamo. La acel meci a fost prezent Tiegbe Bamba, și el cu probleme medicale, dar deocamdată incert pentru jocul de vineri. La Sibiu, pe bancă va sta sigur Dan Ionescu, iar apoi, în pauza competițională prilejuită de meciurile echipei naționale, ”urșii” își vor căuta noi jucători.

Motivele despărții de Pavlovic nu sunt foarte clare. Baschetbalistul cu dublă cetățenie, sârbă și croată, a mai jucat la Beovuk, în Asia, Norvegia, la Gimle BBK, sau în Cipru, la Koopspor. Pentru Timba, meciul cu Dinamo a fost ultimul din Sala ”Constantin Jude”. Sala din Buziaș a fost omologată de Federația Română de Baschet și din decembrie, la reluarea campionatului, echipa se va muta acolo.

(foto: facebook.com/bctimba)

LĂSAȚI UN MESAJ