DISTRIBUIȚI

Meciul dintre ASU Poli și Foresta Suceava s-a încheiat la scorul de 2-2, după ce oaspeții au condus de două ori. Alin Ignea a dat pasa de gol la prima reușit să a marcat a doua oară, dar sucevenii au egalat mai întâi din penaltiul bătut de Marius Matei și apoi la șutul lui Andrei Cerlincă. Echipa suporterilor a avut 30 de suporteri la acest meci, care au făcut deplasarea cu trenul.

Bănățenii au jucat fără un vârf de meserie, după ultimele prestații ale lui Bădăuță și Staicu. Suceava a avut două prime ocazii, după șutul lui Matei a care a mers în bara laterală și încercare de la distanță a lui Renquin, scoasă de Dur-Bozoancă. Ulterior, timișorenii au dominat reprize. În minutul 7, Taub a centrat, iar Ignea a trimis alături de poartă cu capul. Peste două minute, Țugui a încercat o acțiunea personală, dar a tras pe lângă poarta lui Began. Suceava a cerut penalti în minutul 29, pentru un henț al lui Mera, dar primul gol a venit la poarta adversă. Ignea a trimis peste portar, iar Ghinescu doar a îndeplinit formalitatea să înscris. Până la pauză, Sorescu a mai trimis din lovitură liberă pe lângă poartă, iar timișorenii au intrat cu 1-0 la vestiare.

Imediat după reluarea jocului, Masella a scos un penalti, cu faultul lui Mera. Marius Matei a marcat de la 11 metri, dar scorul de 1-1 a ținut doar trei minute. În minutul 50, Ignea i-a furat mingea lui Stănescu și a dat gol cu latul. Cosmin Dur-Bozoancă a dat emoții echipei la o ieșire hazardată, dar Requin nu a nimerit nici așa spațiul porții. Au urmat alte acțiuni imprecise ale lui Bădăuță sau Onofraș, după care a survenit egalarea din minutul 74. Mateia  bătut scurt o lovitură liberă, la Cerlincă, iar acesta a înscris de la 25 de metri. Bădăuță și Boumina au avut încercări trimise peste poartă, iar finalul a aparținut Sucevei. În minutul 87, Renquin a tras în portar, iar un minut mai târziu, Dur-Bozoancă a avut două intervenții. Prima la șutul lui Stănescu din careu, iar apoi la mingea de la distanță a lui Masella.

Foresta Suceava: Began – O. Onofraş, Masella, Diallo, Belevschi, Vl. Stănescu, R. Sumanariu, Renquin, Dali Amar (min 57 Movsesyan), Cerlincă, M. Matei (cpt.) (min 78 Boumina)

ASU Poli Timișoara: Dur-Bozoancă – Motreanu, Mera (cpt.), Bilia, Taub, Coadă, Ţugui (min 56 Poparadu), A. Ignea, Ghinescu (min 54 Bădăuță), I. Plămadă, Sorescu (min 75 Predescu)

Duminică de la ora 14, ASU Poli joacă acasă cu Luceafărul Oradea.

(foto: Emanuel Titus iliesi)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ