DISTRIBUIȚI

BC SCM Timișoara a cedat cu 81-75 pe terenul ”tigrilor” de la BC Mureș Târgu Mureș, după un final foarte aprins. Echipa lui Tudor Costescu avea stabilit ca obiectiv, după meciul pierdut dur la Pitești, să bată, pe rând pe Sibiu, Dinamo, Timba, Iași și Mureș, dar cu ultimii, deși cu probleme financiare, nu le-a mai ieșit.

Partida a avut un start echilibrat. După șapte minute, timișorenii s-au distanțat prima dată la 9-13, după o triță a lui Jeremic, după ce până atunci s-a mers cap la cap. Echilibrul s-a restabilit, iar primul sfert s-a terminat la 24-24. În al doilea sfert, gazdele au jucat mult mai bine și au marcat ușor, chiar și cu adversari precum Ionuț Drăgușin lângă. După o șarjă ofensivă bună a mureșenilor, la pauză s-a intrat cu 48-36.

După trecerea pe la vestiare, timișorenii au reușit o revenire bună. După 26 de minute de joc, Mijajlovic a marcat pentru 53-54. Jocul a continuat în ritm echilibrat, iar sfertul trei s-a încheiat cu 61-61. Sfertul patru a adus pe final un joc mai încrezător al gazdelor, purtați pe brațe și de public. În ultimul minut, Komatina a marcat pentru 77-75, dar ”leii” au ratat șansa egalării, și Person a marcat pentru 79-75. La Acest scor, timișorenii nu au mai avut ce face.

Komatina a fost cel mai bun marcator al Timișoarei, cu 18 puncte, urmat de Jeremic, cu 13 puncte, Mijajlovic și Diaz, fiecare cu 11 puncte, Popa-Calotă, cu 7 puncte, Drăgușin, cu 6 puncte, Gheorghe, cu 4 puncte, și Păun, cu 3 puncte. Pita a înscris cel mai mult pentru Mureș, 27 de puncte.

După întreruperea campionatului, Timișoara va primi vizita Stelei, în 2 decembrie.

 

(foto: facebook.com/bcscmtimisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ