DISTRIBUIȚI

”Urșii” au fost victimă sigură pentru ”vulturii” de la Sibiu, care i-au bătut cu 98-70. Rămași fără Pavlovic și Popescu, timișorenii au putut opune rezistență doar o repriză, după care nu au mai contat în meci.

Ambele formații au jucat deschis din debut și după doar un minut și jumătate tabela arăta 10-3. După opt minute, Bamba a adus egalarea la 16, dar oaspeții nu s-au putut instala la conducere, și primul sfert s-a terminat cu 21-17. După două minute, tot prin Bamba, Timba a egalat la 21, dar a urmat un „run” de 7 puncte pentru Sibiu, care a și intrat la pauză cu 43-36.

Ulterior, jocul a decurs cu Timba fără prea mari realizări. Sfertul trei s-a terminat cu 72-50, și în ultimul sfert nu s-a schimbat fața jocului, dominat de sibieni. Cel mai bun marcator al Timbei a fost De Tahey, cu 20 de puncte, urmat de Florveus, cu 12 puncte, și Lazăr, cu 11 puncte. Au mai înscris pentru oaspeți: Rotariu, 8 puncte, Bamba, 7 puncte, Medgyesy, 6 puncte, Sonenfeld, 4 puncte, și Balmus, 2 puncte.

Pentru Sibiu, cei mai buni marcatori au fost Taser, Broser și Davis, cu câte 18, 15 și respectiv 15 puncte. Campionatul se oprește pentru jocurile echipei naționale. Timba ar urma să joace în 2 decembrie la Buziaș, cu BC Mureș Târgu Mureș.

 

(foto: facebook.com/pg/bctimba)

LĂSAȚI UN MESAJ