DISTRIBUIȚI

CSM Lugoj se menține pe podium în seria a IV-a a Ligii a III-a după ce a fost singura formația din Timiș care s-a impus în etapa a XII-a. Millenium Giarmata a stat, Mama Mia a suferit o nouă umilință, Centrul Național de Pregătire a pierdut la scor la Deva, iar Ghiroda a cedat cu satelitul Craiovei.

Vineri au jucat doar cei de la Centrul Național de Pregătire Timișoara, la Deva, unde au pierdut cu 5-0. Au marcat: Romică David (4), Darius Leucian (5), Andrei Şoit (66), Bogdan Mintaş (83), Iulian Tecsi (87). Sâmbătă, CSM Lugoj s-a impus cu 4-1 pe terenul celor de la Internațional Bălești. Gelu Velici a bifat un hat-trick, cu goluri marcate în minutele 11, 54 și 56, iar Sergiu Precupanu a marcat în minutul 33. Ion Berescu a redus diferența din penalti în minutul 44, iar Laurențiu Lupulescu a înscris al doilea gol al gazdelor, în minutul 89.

ACS Ghiroda a cedat cu 1-0 pe terenul celor de la CSU Craiova 2, cu golul marcat de Ionuț Frăsineanu, în minutul 28. Mama Mia a fost doar sparring-partener cu ACS Șirineasa, care a învins-o cu 8-0, după ce timișenii nu au avut niciun șut pe poartă. Au înscris: Marius Ioniţă (3), Iulian Munteanu (8 – autogol), Raul Horumba (14), Ovidiu Vezan (20), Cosmin Popescu (59), Daniel Cocină (65, 69), Florin Costea (81).

 

(foto: redesteptarea.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ