DISTRIBUIȚI

Ripensia a remizat cu 1-1 la Motru, împotriva Pandurilor, după un meci în care gazdele au avut trei bare, iar oaspeții, una. Bogdan Dănăricu a înscris pentru olteni, iar Claudiu Matiș, pentru roș-galbeni. Pentru timișoreni, e al zecelea meci fără victorie, și al patrulea 1-1 cu Radu Suciu. Partida a consemnat și un moment cu un câine pe teren, dar și un scandal la final.

Prima repriză le-a aparținut celor de al Pandurii. Mediop a fost blocat de Vasilescu în minutul 10, când ar fi avut o șansă bună. Bogdan Dănăricu a tras din lovitură liberă în bara transversală în minutul 18, iar în minutul 29, același jucător a marcat cu un șut plasat, la care Rădulescu a atins mingea, dar nu a putut să o mai oprească. Ulterior, goalkeeperul Ripensiei a stopat o lovitură de cap și un șut al lui Cipi Rus. Meciul a fost întrerupt după ce un câine a intrat pe teren la Motru. Până la final, Brânzan a trimis cu capul pe bara transversală, astfel că la pauză s-a intrat cu 1-0.

Gorjenii au avut un șut bun în minutul 49, prin Pîrvulescu, dar Rădulescu a pus bine piciorul. Peste trei minute, Claudiu Matiș a băgat mingea în poarta lui Stanca, din 8 metri, după o greșeală a apărării gorjene. Timișorenii au controlat ulterior jocul, dar Mediop a trimis pe lângă poartă din 6 metri. Rădulescu a mai oprit o acțiunea a lui Ciprian Rus, iar în minutul 84, Bujor a trimis în bară, de la firul ierbii. Mediop a mai avut două ratări, cu șut în Stanca și în bară. La finalul meciului, Stoi și Brânzan s-au încăierat, iar Dalin Munteanu a intrat pe de banca de rezerve în teren.

Pandurii Târgu-Jiu: Rz. Stanca (cpt.) – Celea, Turda, D. Lung, Al. Vasilescu, Şut, Dodoi (min 77 Durkovic), Dănăricu (min 68 Bujor), Cip. Rus, D. Pîrvulescu (min 83 Raiciu), Brînzan

Ripensia Timișoara: I. Rădulescu – Ad. Popa (cpt.), M. Toma, Apro, C. Toma, Stoi, Laur. Tudor, Zaluschi (min 88 Vlădia), Bobină (min 72 Dumiter), Matiş (min 79 Semeniuc), Mediop

Ripensia va juca săptămâna viitoare cu ASU Poli.

 

(foto: facebook.com/RipensiaTimisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ