DISTRIBUIȚI

SCM Poli a cedat cu 27-24 la Turda, după un nou meci intens, dar și cu mulți nervi pentru bănățeni. Timișorenilor le-a lipsit căpitanul Cristian Fenici, accidentat, însă și fără coordonator, s-au descurcat destul de bine cu ardelenii. Finalul însă i-a aparținut echipei lui Horațiu Gal.

Debutul partidei a fost unul cu puține goluri, destul de fragmentat. Din minutul 7, Pero Milosevic a fost deja nervos, firește, la adresa arbitrilor. Portarii Ludovic Varo și Adam Savic și-au ajutat coechipierii din teren cu intervențiile din poartă. Poli a avut un avans de trei goluri, anihilat însă la momentul egalării la 7-7, de către Dragoș Iancu. Timișorenii au continuat să marcheze, dar și turdenii să egaleze. La pauză s-a intrat cu 13-12, cu un ultimul gol dat pentru Potaissa de Radu Lazăr.

Turda a gestionat bine debutul reprizei a doua, când Adomnicăi și-a dus echipa și la avantajul de 15-12. În două minute însă, Timișoara a marcat pentru 15-15, cu reușita lui Didi Hrimiuc din minutul 35. A urmat o perioadă bună de joc în care s-a mers cap la cap, iar Șania a marcat pentru 19-20. Totuși, Georgică Cântec și Radu Lazăr au dus-o pe Turda în avantaj. Pe final, Didi Hrimiuc a văzut și cartonașul roșu, iar Poli s-a văzut învinsă.

Timișorenii vor avea meci joi de la ora 17:30 acasă, cu HC Odorhei.

 

(foto: facebook.com/scmpolitehnica)

LĂSAȚI UN MESAJ