DISTRIBUIȚI

Fundația Județeană pentru Tineret Timișoara deschide astăzi, 13 noiembrie, cafeneaua discuțiilor libere în cartierul Ronaț. Mâine, 14 noiembrie, cafeneaua publică se mută în cartierul Traian. Cetățenii ce aparțin acestor cartiere sunt așteptați între orele 17.00- 19.00 pentru a discuta despre implicarea tinerilor în activitățile cartierului.

Întâlnirea din cartierul Ronaț va avea loc la VNG Cafee, iar cea din cartierul Traian la Best Friends Cafe

Obiectivul organizatorilor:

”Venim în cartierul tău să vorbim despre cum te poți implica și naște activități acolo unde stai!

Organizăm o Cafenea Publică în care vom discuta despre implicarea tinerilor în activități din cartier și cum poți primi finanțare pentru ideile tale prin programul Com-on Timișoara.

Vom discuta în cadrul cafenelei despre ce te motivează să te implici? Vrem să aflăm ce activități sunt necesare în cartier și ce ai vrea să faci? Vorbim despre cum poți să te implici și cum dăm naștere ideilor tale.

La prezentarea Com-On vom vorbi despre ce înseamnă proiectul și cum vine în sprijinul tinerilor din Timișoara. Scopul programului este de a implica tinerii în comunitate, iar Fundația Județeană pentru Tineret Timiș va răsplăti inițiativele cu 2000 lei/proiect. Programul se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 14 și 35 de ani, care se organizează în echipe de câte minim 3. Inițiativele se pot încadra în două mari tematici: tineri pentru societate și dezvoltare personală/profesională.

Procedeul de înscriere este foarte simplu, prin completarea unui formular online pe site-ul http://timisoara.com-on.ro/ până pe 16 noiembrie”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ