DISTRIBUIȚI

Formațiile din Timiș au avut parte de înfrângeri în penultima etapă a turului din Liga I. CFR Timișoara a cedat în deplasare, în timp ce Fortuna Becicherecu Mic a pierdut din nou acasă.

”Leopardele” de la CFR au pierdut cu 4-1 în deplasare la ASA Târgu Mureș. Pentru elevele lui Florin Bugar e a doua înfrângere din acest sezon, pe lângă cea cu Olimpia Cluj. Formația feroviară rămâne însă pe locul 2, cu 15 puncte adunate în campionat. Săptămâna aceasta, bănățencele au două meciuri programate. Este vorba de restanța cu Vasas Femina Odorhei, programată miercuri de la ora 11 pe Stadionul CFR. Apoi, duminică la Gara Mare vine Universitatea Alexandria pentru meciul din ultima rundă a anului.

Și fetele de la Fortuna Becicherecu Mic au cedat acasă, la scorul de 6-4 cu Fair-Play București. Fotbalistele antrenate de Florin Pădurean rămân cu 1 punct după opt etape de când au promovat în elita fotbalului feminin. În ultima rundă, Becicherecu va merge la Real Craiova. Apoi, în 26 noiembrie, ambele echipe vor juca în Cupa României. CFR va avea meci cu Juventus Timișoara, în deplasare, iar Fortuna va merge la Piroș Security.

(foto: facebook.com/pg/ACS-Fortuna-BCM-Feminin)

LĂSAȚI UN MESAJ