DISTRIBUIȚI

Cei de la Poli Timișoara vor avea absențe importante pentru partida cu FC Botoșani, programată vineri. Suspendările încep să își pună amprenta etapă de etapă, iar acum sunt doi jucători fără drept de joc împotriva moldovenilor. De asemenea, Alexandru Țigănașu va absenta mult din cauza unei rupturi de ligamente.

Fundașul stânga s-a operat marți la clinica Acibadem din Turcia. Conform estimărilor medicilor, Țigănașu va sta pe tușă cel puțin șase luni. Așadar, în cel mai bun caz, poate reveni în luna mai. Poli a rămas fără un fundaș stânga de meserie senior, după ce Ștefănel Covalschi a plecat să joace la Horezu în Liga a IV-a. Popa poate improviza cu Alin Șeroni, jucător utilizat pe acel post și anterior, sau cu polivalentul Cristian Melinte, sau cu Alex Ciucur, care se vede însă că nu e fundaș, sau cu juniorul Cristian Podină.

Punctual pentru partida de vineri, vor fi doi jucători suspendați. Este vorba de Gabriel Vașvari și de Miguel Bianconi, amândoi ajunși la patru cartonașe galbene. Pentru absența lui Vașvari, la mijloc soluțiile sunt Artean și Soljic. În atac, după ce brazilianul Miguel oricum nu a impresionat deloc, cu siguranță că togolezul Abraw ar fi fost oricum titularizat. Totuși, rămâne problema unei soluții pentru o eventuală schimbare post pe post.

În această perioadă, Poli a făcut un joc-școală, deoarece nu au găsit niciun adversar mai bun pentru un amical. Meciul cu Botoșani începe vineri, la ora 18, pe ”Dan Păltinișanu”.

(foto: facebook.com/ACSPoliTimisoara)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ