DISTRIBUIȚI

În perioada 17- 19 noiembrie Chess Contest, concurs de șah dedicat tuturor elevilor și studenților din toată țara îşi propune să adune cât mai mulţi tineri în Timişoara pentru a-şi arăta strategia în această confruntare a minţii.

Competiţia este împărţită în două concursuri organizate în paralel. Primul este dedicat persoanelor legitimate, fiind recunoscut de Federaţia Română de Şah şi are loc în 17 şi 19 noiembrie, iar cel de-al doilea este destinat persoanelor nelegitimate având loc în 18 noiembrie.

Înscrierile se pot face până în data de 17 noiembrie online la adresa http://chess.ligaac.ro/inscriere sau înainte de începerea concursului la Restaurantul Politehnica Timişoara, acesta fiind locul de desfăşurare a concursului. Iubitorii de şah sunt aşteptaţi vineri, 17 noiembrie, la Restaurant Politehnica Timişoara, la ora 15:00, pentru a se duela într-un mod cinstit şi pentru a deveni regi şi regine.

Concursul este organizat de Liga AC (Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare) în colaborare cu Facultatea de Automatică și Calculatoare și Universitatea Politehnica Timișoara.

Pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul proiectului http://chess.ligaac.ro/ sau puteți lua legătura cu:

Alina Grecu – responsabil PR (0721815525, alinagrecu999@gmail.com)

Eduard Hutterer – coordonator (0744453231, eduard.hutterer@ligaac.ro)

 

LĂSAȚI UN MESAJ