DISTRIBUIȚI

”Leopardele” de la CFR Timișoara au câștigat cu 5-2 meciul-restanță cu Vasas Femina Odorhei. După un joc bun, timișorencele antrenate de Florin Bugar au obținut un succes care le duce la 18 puncte, pe locul doi în continuare.

Scorul a fost deschis de jucătoarele de la Odorhei, în minutul 35, după o minge trimisă peste portar. Egalarea a venit până la pauză, după un penalti dictat pentru un fault în careu la Adelina Ion, și executat de Claudia Bistrian pentru 1-1 la pauză. În a doua repriză CFR a mai primit un penalti pentru un henț în careu, iar Bistrian a marcat pentru 2-1. Diferența a majorat-o Maria Neacșu, cu o execuție din careu, dar apoi a marcat și Odorheiul pentru 3-2, după o eroare a portarului timișorean.

Larisa Sîrbovan a mărit diferența la 4-2 după ce a reluate mingea scăpată de portarul oaspeților, la o acțiune precedentă a Lidiei Șuveț. Tot Sîrbovan a stabilit scorul final, 5-2, de data aceasta, dintr-o centrare de la Manuela Voica. Duminică, CFR Timișoara dispută ultimul meci din tur, de la ora 11 pe Stadionul CFR, cu Universitatea Alexandria.

(foto: facebook.com/pg/CFR-1933-Timisoara-fotbal-feminin)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ