DISTRIBUIȚI

Jardin Timișoara,  Bulevardul Vasile Parvan, găzduiește astăzi piesa de teatru Cum am dresat un melc pe sânii tăi, de Matei Vișniec, cu Diana Giubernea și Viorel Ivanciuc, în regia Mona Gavrilă.

Poți achiziționa bilete pe www.iabilet.ro, pe care îl păstrezi frumos pe mobilul tău și îl prezinți la intrare, sau îl poți achiziționa chiar de la bar, contra sumei de 25 lei. Achiziționarea biletelor nu implică rezervarea unei mese, ci asigură doar accesul la eveniment. După achiziționarea biletelor vă rugăm să sunați la numărul 0799.300.800.

Despre piesă

Spectacolul urmărește destinul celor doua personaje – EL ȘI EA. Eternul EL și eterna EA. O poveste​ ​de dragoste aparte, nemaiîntâlnită și totuși foarte cunoscută nouă. Asta face ca textul să fie cu totul și​ ​cu totul aparte. Ne regăsim toți în textul jucăuș al lui Matei Vișniec. O abordare inedită a relațiilor​ ​​umane, o redescoperire a sufletului uman totodată. O bucurie imensă.

Spectacolul este o introspecție a sufletului, a relațiilor, a sentimentelor. Spectacolul e romantic, poetic,​ ​viu, adevărat.VISUL și VISAREA ocupă un loc extrem de important. Suntem parcă mai puternici și​ ​mai curajoși dacă avem puterea de a visa. Și asta a făcut și Vișniec cu acest text, absolut remarcabil.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ