DISTRIBUIȚI
Catalin Straton

Cei de la Poli Timișoara nu sunt cu salariile la zi și astfel, l-au pierdut și pe Sebastian Mailat, chiar dacă restanțele nu sunt așa mari ca la alte cluburi din Liga I. Totuși, la alte echipe jucătorii capătă prime de joc, ceea ce la clubul alb-violet nu se întâmplă, din lipsă de resurse, iar acum, Poli are un nou memoriu depus.

Portarul Cătălin Straton și-a depus memoriu la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor, unde a primit termen de judecată în 29 noiembrie. Fotbalistul nu solicită să devină liber de contract, ci își cere drepturile financiare. Într-adevăr, în 15 noiembrie, poliștii au bifat trei luni de restanță la salarii. Luna iulie a fost achitată, la fel ca salariile aferente sezonului trecut. Totuși, au rămas restanțe la prime, și anume, prima pentru salvarea de la retrogradare și prima pentru jucarea finalei Cupei Ligii.

Conducerea a început să achite din salarii. ”Am dat salariile pe august la jumătate din jucători. Până la finalul lunii, vom achita cu toată lumea. În decembrie își vor primi și banii pentru prima de Cupa Ligii. Acum am plătit jucătorii care aveau oferte. Straton avea memoriu depus de trei săptămâni, noi l-am mai amânat”, ne-a declarat vicepreședintele clubului, Radu Birlică.

Cătălin Straton și-a prelungit în vară contractul cu Poli pentru încă două sezoane.

(foto: gsp.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ