DISTRIBUIȚI

Mutările de trupe continuă în lotul celor de la BC Timba. ”Urșii” s-au mai despărțit de un jucător, după ce s-a renunțat și la belgianul Thomas DeThaey, dar au mai adus doi baschetbaliști care au mai jucat pentru ei în trecut, Pavle Reljic și Dejan Kovacevic.

De la începutul sezonului, pe lângă despărțirea de antrenorul Bogdan Murărescu, de la Timba au mai plecat și jucătorii Bogdan Popescu și Mladen Pavlovic. După ce a plecat și DeThaey, cei de la Timba speră ca atmosfera să devină mai bună, întrucât jucătorii care au plecat și-au manifestat diverse nemulțumiri față de club. Au mai rămas jucătorii străini Cameron Naylor, Tiegbe Bamba, John Florveus, Branko Jereminov, plus cei doi nou-veniți.

Ravle Reljic are 24 de ani acum. Fundașul a mai jucat la BC Timișoara în trecut, după care a ajuns la Timba. A început sezonul în Bosnia. Dejan Kovacevic are 28 de ani și e tot fundaș. Jucătorul a evoluat la Timba și sezonul trecut, iar în actualul, nu a avut niciun angajament. ”Urșii„ s-au mutat la Buziaș, unde vor juca în decembrie cu BC Mureș Târgu Mureș.

(foto: facebook.com/bctimba)

 

LĂSAȚI UN MESAJ