DISTRIBUIȚI

Departamentul de Asistență Socială, alături de  Universitatea de Vest Timișoara şi Academia Mămicilor din Timișoara organizează în data de 9 decembrie evenimentul ”Un altfel de Târg de Crăciun”.

Evenimentul va avea loc între orele 10:00 – 18:00, la Dumbrăvița, strada Petőfi Sándor 31.

Va fi un eveniment în care producătorii locali, și nu numai, se vor reuni pentru a-și face cunoscute produsele și pentru a se alătura proiectului social ”Implică-te și schimbă destine” (proiect derulat de CASCICOP). Un număr de peste 40 de mămici, din comunitatea locală, vor participa în calitate de expozanți. Vor fi multe lucruri de calitate și dintre cele mai diverse (ornamente florale, cărticele senzoriale pentru copii, produse cosmetice, cele mai delicioase prăjituri, miere, tăieței, etc.).

La finalul târgului expozanții vor face o donație din vânzări, donații vor putea face si participanții în calitate de cumpărători. La final, toate donațiile se vor materializa în alimente de bază care vor ajunge în casele a peste 100 de copii care trăiesc în familii defavorizate, beneficiari ai CASCICOP și Centrul de Zi Dumbravița.

În cadrul evenimentului se vor organiza ateliere pentru copii, vor fi invitați speciali și se va organiza o tombolă cu premii oferite de expozanți.

LĂSAȚI UN MESAJ