DISTRIBUIȚI

Cărtureşti Timişoara, starada Marcy, nr 7,  vă invită miercuri la un Book Spa, pentru că se împlinesc 17 ani de la deschiderea primei Librării Cărturești. Despre  cum va fi ziua de miercuri vorbesc ei mai bine:

”Miercuri, pe 22 noiembrie, vă propunem să intrați în fiecare librărie ca și cum pe firmă ar scrie: Cărturești Book Spa. Vă așteptăm cu șampanie, un playlist relaxant, ceaiuri fine, texte selectate care să vă convingă de puterea biblioterapiei și 20% reducere generală la produsele din librărie pentru toți cititorii cu Buletin de Cărturești.

În plus, librăriile Cărturești Mercy și Iulius Mall devin pentru câteva zile un book spa ca la carte. Cu ajutorul TermalUM SPA Timișoara, al Facultății de Horticultură și Silvicultură, al cramelor Halewood, și al Alpha Bank, transformăm ceainăriile într-un loc de visare, meditație și lectură, așa că miercuri profitați de ocazie să vizitați librăria preferată!

#CărtureștiBookSpa este un proiect susținut de Alpha Bank prin programul de recompense #AlphaShop.

Cititorii care folosesc AlphaCard la achizițiile din librărie între 22 și 26 noiembrie primesc 500 de puncte bonus la prima tranzacție, pe care le pot folosi ulterior în cadrul programului de fidelitate #AlphaShop”.

LĂSAȚI UN MESAJ