Nou-promovata Fortuna Becicherecu Mic s-a impus cu 3-1 în deplasare la Real Craiova în ultima etapă din turul primei ligi de fotbal feminin. La jumătatea sezonului, elevele lui Florin Pădurean au ajuns la 4 punct, după ce au mai obținut un egal cu CSȘ Târgoviște.

La Craiova, a fost 0-0 la pauză, iar gazdele au deschis scorul în minutul 5. Raluca Cornea a egalat după cinci minute, pentru ca tot ea să înscrie golul de 2-1, peste alte cinci minute. În prelungiri, Monica Tomesc a recuperat un balon pe o eroare a oltencelor și a marcat golul de 3-1. ”A fost un meci greu, pe un teren plin de mocirlă, nici nu știu cum a dat drumul la meci. Golul lor a fost dintr-un ofsaid de 5 metri. Dacă era din 1-2 metri, nu ziceam nimic”, ne-a declarat antrenorul Florin Pădurean.

Față de debutul sezonului, Fortuna a pierdut jucătoare precum Eleni Christopoulou, Melisa Șodinca, Claudia Buza, Silvia Usain, Adela Codrean, Andrada Niculescu, iar pe final de tur s-a accidentat și portarul Ramona Bărbosu. ”Dacă le aveam pe aceste fete, era altceva. Nu sunt mulțumit, dar pe de altă parte, putea să fie și mai rău. În iarnă trebuie să aducem neapărat cinci fete, altfel va fi greu să ne salvăm de la retrogradare”, a mai spus Pădurean.

Fortuna joacă duminică ultimul meci, un derby cu arădencele de la Piroș Security, în Cupa României. ”Vreau să bat, să mergem cât mai departe în Cupa României”, a conchis Pădurean. Meciul începe la ora 11.

(foto: facebook.com/pg/ACS-Fortuna-BCM-Feminin)

 

LĂSAȚI UN MESAJ