DISTRIBUIȚI

Rotary Club Timișoara Cosmopolitan vă invită în data de 18 decembrie, între orele 19.00- 23.00, la concertul caritabil ”Doamne, fii cu mine bun” ce va fi susținut în sala Filarmonicii Banatul. Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a Filarmonicii Banatul începând cu data de 22.11.2017. Prețul unui bilet este de 20 de lei.

Anul acesta suntem împreună, anul acesta suntem chemați să punem mână de la mână, suflet de la suflet și inimă lângă inimă în sprijinul Secției de Oncologie Infantilă din cadrul Spitalui “Louis Țurcanu” prin participarea și susținerea evenimentului cultural și concertului ”Doamne, fii cu mine bun”.

În cadrul evenimentului se disting prin participare Petrică Moise, Aura Twarowska – Viena, Narcisa Brumar, Dan Patacă. Acesștia fiind susținuți de Diana Zaharie, Alin Stanis, Marius Zaharia, Gelu Dobrea, Cosmin Horvath Gavrilă, Radu Mihai Ghebaure.

Sub bagheta și coordonarea muzicală a Mihaelei Silvia Roșca și a talentelor muzicale din Corala Contrast și a Orchestrei Filarmonicii Banatul.

În cadrul concertului se vor regăsi piese de Crăciun, populare, clasice și interpretări unice, în primă audiție ce cor purta semnătura inconfundabilă a bucuriei și bunătății umane.

De asemenea, în completarea donațiilor dvs. prin biletele achiziționate, va exista și o licitație tacită cu scop caritabil, cât și o urnă publică de donații la locul evenimentului.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ