DISTRIBUIȚI

Orice s-ar întâmpla, parcă e un făcut ca la Poli Timișoara să nu fie liniște. Deși Ionuț Popa pregătea meciul cu Viitorul cu Camaldine Abraw titular, togolezul s-a supărat joi și înainte de antrenament umbla cu bagajele prin parcare. Pentru antrenorul echipei e o situație dificilă, mai ales că oricum sunt probleme de lot.

Țigănașu ratează tot sezonul, Crețu are o contractură, iar Șeroni e în continuare accidentat. Melinte este apt și cel mai probabil va juca el fundaș stânga. Pe dreapta, soluțiile sunt fie Bogdan Străuț, fie Denis Haruț. Popa e fericit doar că a scăpat de arădeanul Țucudean. ”Am văzut jocul lor cu Voluntari și cum a spus și Claudiu Niculescu, Viitorulnse pare că are o formă sportivă foarte bună. Mi-a plăcut cum au jucat, se vede că este campioana României,ne așteaptă un joc greu. Am văzut că au doi jucători cu cartonașe galbene, Țîru și Țucudean. Nu am vorbit cu el, nici cu taică-su, nici cu bunicu-su, nu am vrut să-i supăr de ce nu joacă George. Dar și cu aceste absențe, au un lot mare și care le permite să facă o echipă bună. Sper ca băieții să facă un joc bun, ne-am pregătit în această săptămână să facem un joc bun. Avem nevoie de puncte, vrem să demonstrăm că putem face un joc bun cu o echipă care este campioana României”, a punctat Popa.

Aparent, Abraw ar fi mers la club pentru a-și lua banii de chirie. Fotbalistul a cerut primul salariu, și clubul nu i l-ar fi dat. Se pare că s-a supărat din acest motiv. Totuși, jucătorul a intrat joi în antrenament. Popa trebuie să-l convingă să revină la sentimente mai bune. ”Acum au auzit. Am înțeles că cei din conducere l-au chemat să-i plătească chiria. Nu știu care sunt pretențiile lui, să văd despre ce e vorba. Nu am avut ocazia să vorbesc cu jucătorul în primul rând. Normal că e o lovitură. Era titular. Voi încerca să vorbesc cu el. Lotul nostru era numeric scăzut. Nu am crezut că se vor întâmpla situații de genul a dispariția a trei jucători din lot din vară: Mihalcea, Mailat și Bud”, a mai spus Popa.

Dacă totuși, Abraw nu se răzgândește, o soluție ar putea fi Octavian Drăghici. Timișoreanul nu și-a revenit încă total după accidentare. ”Întâlnim o echipă foarte bună. Din punctul meu de vedere este un club foarte bine organizat. Din fericire pentru noi au ceva suspendați și accidentați. Jucau foarte multe mingi pe un atacant masiv și din fericire pentru noi este suspendat. Vrem să mergem acolo să scoatem cel puțin un egal. Dacă obținem o victorie putem spera la play-off. Principalul lor atuu este Gică Hagi, care la fiecare meci scoate ce e mai bun din ei. Acum am aflat de situația lui Abraw, nu e de râs, ci de plâns. Eu zic că nu va pleca. Nu are de ce să plece. Eu încă nu sunt la punct cu pregătirea fizică, sunt la 70-80% din potențial”, a precizat Drăghici.

Partida de sâmbătă începe sâmbătă la ora 18 și e televizat de Digisport, Telekomsport și Look TV.

(foto: digisport.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ