DISTRIBUIȚI

Sâmbătă se joacă ultima etapă din tur din Liga II-a, iar ASU Poli primește vizita celor de la ASA Târgu Mureș. Runda aceasta se întâlnesc și Clinceni și Afumați, și tocmai de aceea, bănățenii pot sălta de pe locul 7 pe locul 5. Antrenorul Andone apreciază că e totuși o performanță că la final de tur, Liga a II-a e încă într-o formulă completă.

Tehnicianul timișorean a și punctat despre miza de clasament a acestui joc. ”E un meci important pentru noi. Este ultima etapă a turului. Întâlnim o echipă bună, în formă. Dacă ne uităm peste ultimele rezultate, ei vin după trei victorii consecutive. E o echipă care a avut la începutul sezonului ca obiectiv promovarea. E o echipă cu un buget de patru ori mai mare ca al nostru, cu jucători de calitate, de valoare. Cu toate că am reușit să adunăm destul de multe puncte în ultimele meciuri, nu am reușit să urcăm în clasament. Tocmai de aceea, meciul de mâine este cu atât mai important. Cu o victorie vom trece 100%, pe poziția a cincea, încheind turul la +6 pe adevăr. Sper ca suporterii să vină în număr cât mai mare, avem nevoie de sprijinul lor. Vremea e bună, ora 12. De câte au fost aproape de noi și ne-au susținut, băieții au făcut meciuri bune”, a precizat Bogdan Andone.

Totuși, antrenorul a vorbit despre absurdul ca o echipă în faliment să mai poată desfășura meciuri. ”Acesta e campionatul nostru, din păcate e normal să joace o echipă care în faliment, pentru că nu-și mai poate continua activitatea. La noi se schimbă de pe o zi pe alta. Jucătorii nu au nicio vină, bravo lor că au continuat și au făcut lucruri bune. E o echipă echilibrată, cu jucători de calitate, care vor să afirmă pe plan sportiv. E o performanță ținând cont de ce s-a întâmplat sezonul  trecut (n.r. că nu s-a retras nicio echipă în timpul turului), chiar și în acest sezon, când au fost probleme cu Foresta Suceava. E un semn de întrebare câte vor începe sezonul de primăvară”, a mai spus antrenorul timișorenilor.

Fotbaliștii au vestiarul renovat de către suporteri, iar Ionuț Coadă le-a mulțumit și a vorbit despre motivația echipei. ”Sperăm ca mâine atitudinea să-și spună cuvântul, iar cuvântul echipă va predomina în cea mai mare parte a meciului. Din punctul meu de vedere suntem în creștere de formă, atitudinea, dorința de a câștiga și de a trece peste ei este mai mare. Este finalul de tur și prima și ultima impresie contează. Suntem motivați, avem încredere în noi, în puterile noastre și mâine clar că vom câștiga deoarece suntem mai omogeni ca ei, într-o creștere de formă și totul va fi spre binele nostru. Este un lucru important (n.r. despre renovarea vestiarului) le mulțumim suporterilor pe această cale. Atmosfera e bună ținând cont că am câștigat ultimele două meciuri, totul va fi bine”, a punctat fotbalistul.

Meciul începe sâmbătă la 12 pe Stadionul Știința și va fi televizat de Digisport.

(foto: facebook.com/sspolitimisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ