DISTRIBUIȚI

În data de 30 noiembrie, la Teatrul Național Timișoara, în Sala Mare, se joacă piesa O scrisoare pierdută, începând cu ora  19:00. Biletele sunt puse în vânzare pe eventim.ro.

Distributia: Călin Stanciu jr., Doru Iosif, Romeo Ioan, Victor Manovici, Cătălin Ursu, Ion Rizea, Adrian Jivan, Bogdan Spiridon, Valentin Ivanciuc, Ionuţ Iova şi Claudia Ieremia, regia artistică Ada Lupu Hausvater

Povestea o știe toată lumea, e în ton cu timpurile

Campanie electorală undeva, în provincie. Avocatul Nae Caţavencu vrea să fie ales cu orice chip, drept pentru care nu se sfieşte să îl şantajeze pe Tipătescu, tînărul prefect al judeţului, cu scrisoarea de amor pierdută de iubita lui, Zoe Trahanache, soţia şefului local al partidului,”prezident în numeroase comitete şi comiţii”. Zoe se foloseşte de toate argumentele să îşi convingă iubitul şi soţul să cedeze şantajului şi, deşi izbuteşte, politica „de la centru” impune un necunoscut: Agamemnon Dandanache. Între timp, versatul Trahanache nu stă degeaba, balanţa se înclină în sens invers, şantajistul devine şantajat, şedinţa de numire oficială a candidatului se încheie cu o bătaie organizată de poliţistul Pristanda în înţelegere cu „şeful”, iar Caţavencu îşi pierde pălăria în care ascunsese scrisoarea buclucaşă care, cu inocentul ajutor al Cetăţeanului turmentat, ajunge din nou în posesia frumoasei şi necugetatei Zoe.

LĂSAȚI UN MESAJ