DISTRIBUIȚI

Liga Studenților Timișoara organizează în fiecare marţi, până pe 26 decembrie, se vor organiza la Universitatea de Vest Timișoara repetiții de colinde. În datele de 28 noiembrie, 5 și 12 decembrie la UVT este vorba mai mult despre flori de măr, dobe și colăcei, zarvă multă și bucurie. De la ora 19.45 în sala 204, încă din data de 24 octombrie se colindă la modul serios.

”Colindăm la modul serios. Adică dorim să colindăm colinde auzite și neauzite, care sunt poveste, poezie și rugă deopotrivă. Colinde tradiţionale românești, prea puțin știute.

Pentru asta vrem să fim bine pregătiți, să avem timp să le aprofundăm și să le învățăm. Aceste repetiții timpurii ne vor asigura că suntem pregătiți pentru Tabăra de colinde de la Oașa, în care ne vom întâlni cu cete din toată țara și vom colinda în lung și în lat. E practic ca un fel de maraton de colindat și noi vom fi profesioniști. Pe lângă asta vom bucura și pe timișoreni cu colindele noastre.

Am uitat să menționăm: poți veni și dacă vocea ta nu seamănă cu a niciunui nume consacrat în muzică”, spun organizatorii.

Te așteptăm! Contact: Diandra – 0741 057 431

LĂSAȚI UN MESAJ