DISTRIBUIȚI

Comedy Time şi Event Architects aduc la Timișoara un show excepțional semnat de Horațiu Mălăiele, joi 7 decembrie, de la ora 19.00. ”Ediția Specială”  îi are invitați pe fiul său, Bogdan Mălăele, și muzicianul Radu Captari.

Despre show

”Te face să râzi şi să plângi, asumându-şi tristeţea unui clovn, în „Măscăriciul“ de Cehov. Are cinismul razant al „Revizorului“ de Gogol. Face actorie, pentru că teatrul, nu-i aşa, e un microb care dacă te prinde, nu te mai lasă.” Pe parcursul Ediției speciale, spectatorii vor avea parte de o călătorie de mare încărcătură emoțională, trecând prin diverse stări, de la hohote de râs până la lacrimi.

Piesa constă într-un schimb de replici între Horațiu Mălăele și fiul acestuia și este presărată cu momente de monolog (best of Horațiu Mălăele). Muzica este special aleasă de Radu Captari și pusă pe texte compuse de nimeni altul decât Horațiu Mălăele.

Haideți să punem lumea pe pauză pentru o oră jumătate și să ne bucurăm de prezența actorului care, cu zâmbetul pe buze, ne spune cele mai dureroase adevăruri.

Program pe iabilet.ro sau la

Casieria Teatrului Național Timișoara – marți-duminică, orele 11-19.

Sediul Event Architects: Str. Oituz, nr.5, ap25 – luni-vineri, orele 10-20

Magazinele din rețeaua iabilet: Magazinele Flanco si pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ