DISTRIBUIȚI

După rezultatele bune din teren, cei de la ASU Poli au din nou motive de bucurie. Fanii germani ai echipei Borussia Monchengladbach le-au dedicat un eveniment din week-end-ul trecut, ”Gladbach Poli Day”, și pe lângă un chef pe cinste, s-au strâns și bani pentru echipa timișoreană.

Fanii din Nordkurve MG, adică din peluza formației din Monchengladbach, s-au adunat la un eveniment pentru informare despre activitatea clubului ASU Poli. Suporterii au cântat și s-au delectat cu un „meniu” tipic bănățean, cu bere Timișoreana și cu pleșcavita. De asemenea, au răsunat și acorduri ale trupei Noi din Banat, care au numeroase piese despre viața în peluza polistă. Pe lângă distracția inedită, fanii s-au gândit și la echipa cu care sunt înfrățiți.

Germanii au adunat bani care vor fi virați în cel mai scurt timp pentru clubul timișorean. ”Nu știm încă suma, urmează să ne trimită băieții și atunci vom ști”, ne-a spus președintele Asociației Suporterilor Druckeria, Sebastian Novovic. În acest moment, Borussia Moncnegladbach este pe locul 4 în Bundesliga, după Bayer Munchen, Leipzig și Schalke.

(foto: facebook.com/sspolitimisoara)

 

LĂSAȚI UN MESAJ