DISTRIBUIȚI

Baschetbalistele de la SCM Timișoara au câștigat cu 86-56 meciul cu Sirius Târgu Mureș, unul la care oaspetele au dat doar 4 puncte în sfertul trei. Altfel, după cum o arată scorul, echipa lui Mihai Coldea a dominat meciul autoritar, cu singura problemă accidentarea Rominei Filip.

Timișoara a intrat bine în meci încă din primul sfert, terminat cu 28-19. În sfertul doi, Romina Filip a ieșit cu probleme la gleznă, iar până la pauză, Sirius s-a apropiat la 46-40. Totuși, Timișoara a dominat autoritar sfertul trei, terminat cu 64-44, după doar 4 puncte date de oaspete. În acest context, ultimele zece minute nu au mai putut schimba nimic din meci. Conwright a fost cea mai bună marcatoare a timișorencelor, cu 23 de puncte, urmată de Lloyd, cu 13.

Au mai înscris: Burdgess, 10 puncte, Kiiriienko, 10 puncte, Ardelean, 8 puncte, Young, 7 puncte, Pop, 6 puncte, Stoiedin, 4 puncte, Brosovszky, 3 puncte, și Filip, 2 puncte. Pentru ardelencele, Williams a dat 12 puncte, iar Robins, 11.  Timișoara urmează să joace marți meciul restant din deplasare de la U Cluj.

(foto: facebook.com/pg/SCM-Timisoara-Baschet-Feminin)

 

LĂSAȚI UN MESAJ