DISTRIBUIȚI

Rotary Opera din Timișoara organizează în data de 13 decembrie între 19:00 – 22:00, la Opera Națională Română din Timișoara, un eveniment dedicat Revoluției. Evenimentul este organizat în scop caritabil de Clubul Rotary Opera Timișoara, cu sprijinul Rotary Internațional, Rotary Club of Salem, Rotaract Opera Timisoara, AGAR, Consiliul Județean Timiș și Primăria Timișoara.

Detalii despre eveniment

Te așteptăm alături de noi la o seara de muzică clasică pe acorduri de pian la patru mâini și două voci.Opera compusă de Aaron Garber ne va transpune în zilele dramatice ale Revoluției din decembrie 1989, așa cum au fost ele văzute prin ochii unui american.

Spectacolul Revoluția din 1989 – tineri atunci, tineri acum, face parte din proiectul Opera de la Clasic la Contemporan, în cadrul căruia se vor pune bazele unei Academii de Excelență pentru tinere talente.

Câțiva dintre invitații speciali la eveniment sunt: Hans Klemm – Ambasadorul SUA în România, Teodor Meleșcanu – Ministru de Externe,  Milian Sopoian – Guvernator District 2241 2017 – 2018, Joseph W. Ferguson – Past 7570 Virginia SUA District Guvernor 2000 – 2001

Participarea este pe baza de invitatie, detalii privind obtinerea invitatiilor pot fi solicitate la adresa contact@rotary-opera.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ