DISTRIBUIȚI

Programată acum peste o săptămână, ultima etapă din turul de campionat al Ligii a IV-a Timiș nu și-a aflat încă deznodământul. Concret, este vorba de meciurile dintre CSM Lugoj II și ASO Deta, respectiv cel cu mari probleme dintre Voința Biled și Timișul Șag.

Meciurile vor fi omologate cu scoruri după ședința de marți, 5 decembrie, a Comisiei de Apel din cadrul AJF Timiș. Partida dintre CSM Lugoj II și nou-promovata din Deta nu s-a jucat pentru că gazdele au invocat o toxiinfecție alimentară. Lugojenii ar fi trebuit să demonstreze problema cu adeverințe medicale pentru ca meciul să fie reprogramat, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Marți, cele două cluburi au fost chemate la Apel, la ședința ce va începe la ora 14.

Partida cu scandal dintre Voința Biled și Timișul Șag a fost deja analizată de Comisia de Dsciplină. În urma agresiunii fizice la care a fost supus arbitrul asistent Petru Gașpar, gazdele din Biled au pierdut meciul cu 3-0 și au primit suspendări care însumează trei ani și jumătate. Chiar și așa, vinovații au drept la Apel, și rămâne de văzut dacă se vor reduce pedepsele, căci în ceea ce privește scorul final, șansele sunt minime să se mai schimbe ceva.

În week-end s-a disputat partida reprogramată dintre Peciu Nou și Seceani, câștigată de gazde cu 2-0. În acest moment, ACS Dumbrăvița e lider grație golaverajului mai bun pe care îl are față de Timișul Șag, deoarece ambele formații au 40 de puncte. După ce va primi un 3-0 la ”masa verde” cu Biledul, Șagul va fi campioana de toamnă, cu 43 de puncte.

(foto: sporttim.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ