DISTRIBUIȚI

Naționala României U18, pregătită de Florin Bratu, efectuează un ultim stagiu de pregătire anul acesta, care se va încheia cu un meci de verificare cu reprezentativa similară a Italiei. Pe lista convocărilor se regăsesc portarul timișorean Ionuț Rus, jucător la Lazio Roma, dar și Călin Jurj de la Centrul Național de Pregătire Timișoara.

Pe lista convocărilor se regăsesc trei portari: Ionuț Rus, Andrei Cristea de la Gaz Metam Mediaș și David Duțu de la Popești-Leordeni. Timișoreanul Rus va împlini 18 ani anul viitor în ianuarie. Goalkeeperul înalt de 1,98 este un produs al LPS Banatul și de aici s-a transferat la italienii de la Lazio Roma, după ce jumătate de sezon a fost împrumutat și la ACS Poli. Pe lista convocaților se regăsește și mijlocașul central Călin Jurj, de la echipa Centrului Național de Pregătire Timișoara.

Cantonamentul celor de la U18 a început marți, 5 decembrie. Fotbaliștii se vor pregăti la Mogoșoaia până în 11 decembrie inclusiv, iar în 13 vor disputa amicalul cu Italia, pe stadionul “Enrico Rocchi” din Viterbo, Lazio.

(foto: renasterea.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ