DISTRIBUIȚI

Cei de la Informatica Timișoara se pot mândri că alimentează atât naționala României, cât și cea Serbiei, care au jucat ambele meciuri de verificare în vederea Campionatului European de anul viitor. Timișorenii vor juca joi cu Poli Iași, iar meciul cu United Galați a rămas deocamdată să fie rezolvat la comisiile FRF.

La naționala României a fost selecționerul Robert Lupu, portarul Vlad Iancu, precum și brazilienii naturalizați Savio Valadares și Felipe Oliveira. Tricolorii au jucat două meciuri de verificare în Olanda. Duminică, s-a terminat 2-2, cu golurile marcate de Savio și Mimi Stoica, iar luni a fost 1-1, cu unicul gol înscris de Savio. Totodată, Timișoare are și doi jucători la naționala Serbiei. Este vorba de Stefan Rakic și Milos Simic, convocați pentru două meciuri de pregătire cu Slovacia programate marți și miercuri. Din acest motiv, meciul dintre Informatica și CSM Poli Iași s-a amânat pentru joi.

În ceea ce privește meciul cu scandal cu United Galați, partida va avea un verdict în urma deciziei Comisiei de Disciplină a FRF. ”Ei mi-au cerut să le plătesc toată deplasare, cu cinci nopți de cazare. (n.r. Galațiul și-a legat deplasare ala Timișoara de cea de la Reșița). Eu nu pot să fiu de acord cu așa ceva, am zis că le plătesc o noapte. Nu se poate da reprogramare, deoarece eu am organizat meciul la Sânnicolau. Le spun și eu lor să-mi plătească barem, cazare, mare, drum”, ne-a declarat președintele Informaticii, Gabriel Lungu.

Meciul dintre Informatica și Poli Iași va începe joi la ora 17,30, la Sala ”Constantin Jude”.

(foto: facebook.com/csinformaticatimisoara)

 

LĂSAȚI UN MESAJ