DISTRIBUIȚI

Sfârșitul săptămânii trecute a adus și ultimele meciuri din competițiile pentru juniorii mari, Liga Elitelor și Campionatele Naționale la U19 și U17. La ”elite” au ajuns doar juniorii de la ACS Poli, iar cei de la ASU Politehnica se pot lăuda cu primul loc la Campionatul Național U17. Și Ripensia și Lugojul au fost angrenate în aceste competiții.

Seria de Vest a Ligii Elitelor mai are o ultimă etapă, care se va juca în primăvara anului viitor. ACS Poli e pe locul 4, cu 15 puncte, câte are și locul trei, CFR cluj. Pe primul loc e Ardealul Cluj, cu 21 de puncte, iar doi, Râmnicu-Vâlcea, cu 18 puncte. Din Cupa României U19, formația de la ACS Poli a fost eliminată după un 5-0 dureros pe terenul celor de la UTA. În ceea ce privește Campionatul Național U19, Timișul are patru echipe, toate în seria a -7. Iată clasările:  CSȘ Lugoj, locul 3, LPS Banatul, locul 5, ASU Politehnica, locul 7, și Ripensia, locul 8, ultimul.

În ceea ce privește Liga Elitelor U17, acolo o regăsim pe echipe celor de la ACS Poli pe locul 7 din 10. Alb-violeții au 7 puncte cu o rundă înainte de final. Aceeași formație a fost eliminată tot cu 5-0 și tot la Arad din Cupa României U17. ASU Politehnica a pierdut șie a din primul tur, cu 4-2 în deplasare la CSȘ Drobeta Turnu-Severin. Cei de la echipa suporterilor sunt însă pe locul întâi în seria a 7-a a Campionatului Național U17, cu 18 puncte. Pe 5 LPS Banatul, Ripensia e pe 7, iar Lugojul e pe ultimul loc, 8.

(foto: sinteticgazon.ro)

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ