DISTRIBUIȚI

Poli Timișoara are ultima deplasare din acest an pe terenul celor de la CFR Cluj, iar meciul va fi cu siguranță infernal. O misiune cu atât mai grea cu cât Ionuț Popa, pe lângă problemele legate de accidentări, nu se va putea baza pe golgheterul Alexandru Munteanu.

Fotbalistul venit de la Gaz Metan Mediaș va fi suspendat o etapă deoarece a acumulat patru cartonașe galbene în sezonul regulat. Cu evoluții oscilante, după unele ratări mari în ultimele runde, Alexandru Munteanu rămâne piesa principala pentru ofensiva echipei. Fotbalistul de 30 de ani are patru goluri marcate în campionat, iar două au fost chiar la succesul cu 4-3 obținut cu CFR Cluj, plus câte un gol cu Juventus în tur și cu Astra în retur. De asemenea, Munteanu a mai dat trei pase de gol pentru colegi.

Și alți jucători au acumulat cartonașe care îi pot face pasibili de suspendări. Cânu și Melinte au fiecare trei avertismente și vor fi suspendați la un viitor cartonaș. De asemenea, Valentin Crețu a ajuns la opt avertismente și până la finalul de sezon regulat, va sta la fiecare nou cartonaș. În condițiile absenței lui Munteanu, cel mai probabil Alex Ciucur va fi mijlocaș dreapta, Bîrnoi va evolua pe stânga, iar în spatele vârfurilor va sta ori Curjuric, ori Croitoru.

(foto: facebook.com/ACSPoliTimisoara)

 

LĂSAȚI UN MESAJ