DISTRIBUIȚI

Handbaliștii de la SCM Poli s-au impus cu 39-30 în partida din optimile Cupei României în manșă-unică, jucată cu CSU Suceava. A fost un adevărat galop de sănătate, deoarece bucovinenii au venit cu trenul în ziua meciului și au lăsat acasă și patru titulari.

Chiar și așa, în primele 16 minute a fost un echilibru. Portarul Daniel Bobeica a parat câteva mingi și i-a ținut pe moldoveni în meci. După 8-8, Poli s-a desprins și a intrat la pauză cu 21-14, air a doua repriză a fost în totalitate la discreția alb-violeților, chiar dacă nu au jucat Fenici, Daskaloski, Marjanovic sau Orbovic. Leonard Ștefan și Denis Neamțu au fost cei mai buni marcatori ai Timișoarei, fiecare cu 6 goluri. Au mai înscris: Hrimiuc, cu 4 goluri, Lasica, 4 goluri, Krsto Milosevic, 3 goluri, Vuk Milosevic, 3 goluri, Santeiu, 3 goluri, Câmpan, 2 goluri, Șania, 2 goluri, Uruianu, 2 goluri. Cel mai bun marcator al sucevenilor a fost Cătălin Costea, cu 6 goluri.

Pero Milosevic a fost mulțumit de toate aspectele jocului. ”Sunt foarte mulțumit pentru că Fenici nu a jucat azi, fiind lovit la coaste de la meciul cu Baia Mare. Daskaloski, Marjanovic și Orbovic nu au jucat nici ei. Sunt foarte bucuros pentru Neamțu, care vine după probleme cu glezna, a stat trei săptămâni. Au jucat alții ce nu au prins minute, dar au jucat foarte serios, foarte bine în apărare. Vâlceanu a stat bine în poartă, mă bucur pentru evoluția lor. Suceava a venit fără trei-patru jucători pentru că știau că e greu de câștigat aici. Nu au dorit să riște. A fost un meci frumos, cu apărări bune. Ion Uruianu s-a accidentat iar, aș fi vrut să-i dau mai multe minute. Are un ghinion fantastic. Nu e brațul de aruncare însă. Ieri nu ne-am putut antrena din cauza unui congres al Martorilor lui Iehova, vineri e box. Felicitări Sucevei, are tineri care joacă foarte bine, rapid, mai ales acasă. Le doresc mult succes, dar azi era clar că vom câștiga, pentru că avem și mai mulți jucători”, a declarat tehnicianul Timișoarei.

Iulian Andrei, secundul oaspeților, a povestit că echipa a venit cu trenul în ziua meciului și a plecat tot așa, după joc. ”Pot spune că în mare parte suntem mulțumiți de acest joc. Noi am venit cu gândul să introducem jucătorii care au jucat mai puțin de-a lungul acestui campionat, să le dăm minute. Am venit și cu obiectivul de a nu ne accidenta, pentru că mai avem două meciuri din acest mini-retur, cu Constanța și Steaua tot acasă. Încercăm să scoatem ceva din aceste două meciuri. Per total obiectivul nostru este îndeplinit. Suntem bucuros că am ieșit cu bine din acest meci. A fost o deplasare lungă pentru noi. Am venit în ziua meciului cu trenul, plecăm așa imediat după meci, de asta spun că suntem mulțumiți”, a precizat secundul Sucevei.

Poli va juca din nou acasă duminică, de la ora 16,30, în campionat. Adversarul va fi Dunărea Călărași, în prima etapă din retur.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ