DISTRIBUIȚI

Cei de la ASU Poli Timișoara termină meciurile din 2017 cu o deplasare la FC Argeș, ”colega” alb-violetă din Liga a II-a. În tur, timișorenii au întors meciul și s-au impus cu 2-1, tot într-un meci televizat, iar acum, bănățenii își propun un nou succes cu piteștenii.

Krausz și Taub au unele probleme medicale, dar staff-ul speră să fie tot lotul valid. ”Ne așteaptă un meci dificil. E ultima etapă, probabil va fi un teren desfundat după vrea din ultima perioadă. Întâlnim o echipă bună, care vine după trei victorii consecutive. Dar e un meci important pentru și trebuie să terminăm cu un rezultat pozitiv acest sezon de toamnă. Au doi jucători suspendați (n.r. Costin și Stan) după ultima etapă, dar au un lot numeros, echilibrat valoric și care au soluții pe posturi. E o echipă ofensivă, au marcat cinci goluri în ultimele etape. Dacă ne luăm după ultimele trei etape, sunt două echipe care vin după trei victorii în ultimele trei etape. Cu siguranță va fi un meci disputat, cu miză, sper să fim concentrați, să nu facem greșeli pe faza defensivă, iar pe faza defensivă să profităm de situațiile pe care ni le vom crea”, a declarat Bogdan Andone.

Atacatul Bădăuță a marcat în tur și speră să o facă și acum. ”E un meci ca toate celelalte meciuri. Sper să terminăm bine acest tur de campionat. Prima și ultima impresie contează. Am reușit să marchez în a doua etapă cu ei, sper să marchez și sâmbătă. În acest an s-au schimbat motivațiile, și obiectivele și datorită acestui fapt, clasarea noastră mult mai bună ca anul trecut. Cu o victorie cu Pitești și apoi avem în prima etapă cu Chindia acasă. Putem spera la un loc de baraj. Dar mai sunt mult meciuri de disputat, luăm fiecare meci în parte. Sperăm că vom reuși ceva frumos. Chiar dacă am avut oscilații în rezultate, tot timpul am sperat că putem obține mai mult”, a punctat atacantul.

Ioan Mera mai speră ca la final de sezon, echipa să termine pe locul 3, așa cu a spus după victoria cu UTA. ”Ne așteaptă un meci greu, dar noi trebuie să mergem acolo concentrați, să ne facem jocul nostru. Trebuie să ne întoarcem cu puncte la Timișoara. Am semnat cu ASU pentru că credeam și cred în continuare că putem aduna mai multe puncte și putem să urcăm în clasament. Doar să fim concentrați, trebuie să facem ceea ce trebuie să facem și probabil vom fi acolo unde ne dorim în clasament. A trecut mult timp de atunci, sper să fie la fel sâmbătă și să ne facă fericiți pe toți”, a precizat fundașul central.

Meciul începe sâmbătă la ora 12 și va fi televizat de Telekomsport.

(foto: Emanuel Titus Iliesi)

LĂSAȚI UN MESAJ