DISTRIBUIȚI

Alb-violeții de la Informatica Timișoara au câștigat cu 6-0 meciul cu CSM Poli Iași, ultimul de pe teren propriu din 2017. Savio a dat o „dublă”, iar Felipe, Rakic, Ilaș și Simic au dat fiecare câte un gol la un meci jucat de ziua directorului sportiv Florin Chirițescu, pentru care jucătorii au avut banner cu ”La mulți ani”.

La timișoreni a lipsit Deco, plecat în Brazilia cu un proces. Cu toate efoturile ieșenilor de a se apăra, Savio a deschis scorul in minutul 1. Chiar dacă portarul Ioan Grigoraș a mai scos unele mingi, în minutul 14, Savio l-a învins din nou pentru 2-0. Până la pauză, și Felipe a reușit să-l păcălească pentru 3-0 din minutul 17. Scorul a continuat să crească din minutul 22, când Rakic a marcat pentru 4-0. Iancu a parat un șut bun al lui Liviu Ruxanadari, după care, din minutul 33, Ilaș a marcat pentru 5-0. Scorul final l-a stabilit Simic în minutul 38, iar chiar pe final, tânărul Darius Nastai a avut un șut chiar la încrucișarea barelor.

Robert Lupu a fost mulțumit și e  convins că Informatica va câștiga la ”masa verde” meciul cu United Galați. ”Un scor bun pentru noi, mă bucur că am câștigat. E ultima etapă acasă și mă bucur că ne-am prezentat foarte bine. Sârbii au venit direct din Slovacia, noi direct din Olanda, dar e bine. E bine pentru noi că nu am primit gol și au jucat și copiii aceștia în poartă și Darius în teren. Vom vedea din retur ce se va întâmpla. (n.r. despre meciul cu Galați) S-a dat o amânare. Cu siguranță vom câștiga. Ei din câte văd încearcă la granițe, că sunt jucători care au plecat din țară. Dacă pe asta se bazează, cu siguranță vom câștiga 5-0. Credeam că vor încerca tot felul de lucruri, dar nu prea aveau ce. Spun că sârbii au plecat acasă, deci vom câștiga acasă”, a declarat antrenorul Timișoarei.

Informatica va juca următorul meci marți, de 18,30, în deplasare la City’US Târgu Mureș.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ