DISTRIBUIȚI

Artista Beck Corlan susține luni, 18 decembrie, de la ora 20.00, la Ambasada, strada Anton Seiller nr.2, un concert pentru copii din Africa. Intrarea la concert se face pe baza unei donații, de 20 de lei.

În Africa, în slum-ul (mahalaua) Kibera (Nairobi), care este al doilea cel mai sărac loc din lume după cel din Mumbai, la Școala Hope Academy, unde sunt peste 500 de copii foarte săraci, pentru care masa de la școală este singura mâncare ce o primesc într-o zi, acolo se găsesc mâini de români, care servesc acești copii cu ceea ce ei la rândul lor reușesc să adune în timpul anului. Este vorba despre mai mulți tineri timișoreni și alți oameni din țară, care fac parte din Organizația Tumaini.

”În 18 decembrie, de la ora 20:00, la Ambasada veți avea partea de muzică  Soul, Funk, Pop-Rock din partea trupei Beck Corlan. Scopul acestui concert este unul caritabil. Dorim să strângem cât mai mulți bani pentru a putea ajuta cât mai multi copii din slum-ul Kibera. Va așteptăm cu mare drag și bucurie. – Music is for the soul ”, menționează organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ