DISTRIBUIȚI

Organizat de 600000 pentru Rezistență, Insistăm, Asociația Civică ProFest, Evoluție în Instituție, Declic și Corupția Ucide  nu mai cheamă lumea la protest în Piața Victoriei, pentru că populația nu mai reacționează la astfel de semnale.

Dar duminică este o zi bună pentru o plimbare în Piața Victoriei, la Târgul de Crăciun, și o zi potrivită pentru un  flashmod pentru susținerea justiției.

Flashmobul va avea loc de la ora 15.00 și la el poate participa oricine susține justiția și este împotriva modificării Codului Penal și Codului de Procedură Penală așa cum are loc astăzi.

Duminică încercăm și altceva. Haideți să ne strângem cu toții la ora 15.00 în Piața Victoriei și să facem cel mai mare flashmob pentru susținerea Justiției.

”După ce ne strângem, ne punem benzi negre pe ochi și vom sta în tăcere timp de 30 de minute. Fără să vedem, fără să putem spune ceva. Neputincioși. Așa cum va deveni Justiția în România.

Gestul nostru va susține petiția “Toți pentru Justiție” și va ajunge prin televiziuni și pe internet la întreagă Românie. Mesajul va fi pașnic, puternic și clar: “După adoptarea legilor justiției, magistrații din România vor deveni neputincioși în fața furtului, abuzului și violenței grupurilor infracționale din România. Și la fel vom deveni noi toți. Opriți modificarea legilor justiției!”.

Acest flashmob este un act artistic pe care îl vom documenta video”, transmit organizatorii.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ