DISTRIBUIȚI

Accesoriile sunt acele piese care pot transforma orice ţinută banală într-una cu adevărat deosebită, iar de acest lucru ar trebui să ţii cont şi în ceea ce priveşte ţinuta ta pentru petrecerea de Revelion.

Chiar dacă ai ales o rochie eleganta sau un costum casual, cu ajutorul accesoriilor potrivite vei reuşi să străluceşti în noaptea dintre ani. Citeşte acest articol şi află care sunt cele trei piese care pot face diferenţa în realizarea outfit-ului perfect pentru această ocazie.

Află care sunt cele 3 accesorii INDISEPENSABILE pentru outfit-ul perfect de Revelion:

  • Cerceii candelabru

Pentru a reuşi să îţi accentuezi feminitatea, indiferent care este piesa vestimentară pe care o vei purta la petrecerea de Revelion, apelează cu încredere la o pereche de cercei candelabru. Aceştia reprezintă o piesă statement, care rămâne în tendinţe şi care poate scoate orice outfit din anonimat. Ţinând cont că sunt supradimensionaţi şi oferă nota de strălucire necesară, astfel încât ţinută pe care o porţi să nu pară mult prea încărcată, aceşti cercei reprezintă alegerea ideală. În acest sens, achiziţionează cercei candelabru de aici şi adăugă perechea favorită ţinutei pe care ai pregătit-o pentru acest eveniment. În mod cert, vei reuşi să ai o apariţie extraordinară, dacă vei miza pe acest tip de accesoriu.

  • Colierele statement

Un alt accesoriu pe care ar trebui să îl ai în vedere pentru a reuşi o ţinută senzaţională, cu care să faci furori la o asemenea petrecere, este reprezentat de colierul statement. Fie că le preferi pe cele lungi, cu un pandantiv deosebit, fie că eşti adeptă chokerelor, dacă vei alege un model spectaculos, care să atragă toate privirile, cu siguranţă vei reuşi să compui un outfit de excepţie. De exemplu, pe site-ul MeliMelo Paris găseşti coliere pentru toate gusturile, de unde îl poţi alege pe cel care te reprezintă şi care se potriveşte cu piesa vestimentară pe care o vei purta. În plus, dacă vrei să ai un look diferit, poţi opta pentru combinarea unui choker cu un colier lung, cu pandantiv. Fără îndoială, cu ajutorul accesoriilor potrivite şi prin intermediul acestui truc de styling, vei avea un outfit de neuitat.

  • Accesoriile pentru păr

Dacă eşti o femeie curajoasă, căreia nu îi este teamă să îşi accesorizeze într-un mod inedit ţinutele, poţi miza şi pe un accesoriu pentru păr. Mai precis, poţi alege să adaugi o notă de eleganţă şi rafinament outfit-ului tău cu ajutorul unei coroniţe sau poţi oferi un aspect neobişnuit apelând la o voaletă. Astfel, pe lângă faptul că vei reuşi să conturezi un look de exeptie, vei putea să îţi pui în evidenţă şi coafura. Cu siguranţă, accesoriile pentru păr fac parte din categoria celor indispensabile pentru o ţinută impecabilă. În consecinţă, asigură-te că îţi achiziţionezi o astfel de piesa şi vei fi, fără doar şi poate, vedeta petrecerii.

Iată, deci, care sunt cele trei accesorii pe care trebuie să le ai în vedere în realizarea outfitului perfect pentru petrecerea de Revelion.

LĂSAȚI UN MESAJ